Nezapomeňte vyplnit formuláře spokojenosti s nákupem a získat tak slevu na další nákup na-shopu nasezidlicky.cz ve výši 5 %.

Laciné, dvakrát placené?

Jak si vybrat kvalitu za férovou cenu 

Často slyšíme přísloví: "laciné dvakrát placené." a pokud se chystáte pořídit svému dítěti rostoucí židli, je důležité přemýšlet nejen o ceně, ale i o kvalitě.

Ceny rostoucích židlí se pohybují od několika set korun až po několik tisíc. Ale co je snad ještě důležitější, než cena, je otázka: Co získám za své peníze?

Zde je pět klíčových faktorů, na které byste se měli zaměřit:

  1. Kvalita zpracování

    Cena výrobku často souvisí s kvalitou zpracování. I když na první pohled levný výrobek nemusí působit špatně, časem se může ukázat, že použití levných materiálů a  metody výroby ovlivní jeho životnost.

  2. Použité materiály

    Kvalitní materiály obvykle znamenají vyšší cenu, ale také dlouhou životnost. Dřevo je často lepší volbou, protože může poskytnout vyšší nosnost a stabilitu. Tvrdé dřevo, jako buk, odolá lépe mechanickému opotřebení než měkčí druhy dřeva.

  3. Zdravé sezení

    Ergonomické aspekty jsou klíčem k pohodlnému sezení. Zkontrolujte, zda lze výšku židle nastavit a zda má ergonomicky tvarovaný sedák a opěrku zad. Správná podpora páteře vašeho dítěte je zásadní pro zdravý vývoj.

  4. Délka použití

    Kvalitní židle by měly sloužit dlouhou dobu. Některé rostoucí židle jsou navrženy tak, aby vydržely až do dospělosti, pokud tělesné parametry uživatele zůstávají v mezích specifikací židle.

  5. Cena

    Nakonec přichází otázka ceny. Každý musí zvážit, kolik je ochoten investovat do kvalitního výrobku, který bude sloužit dlouho a bude podporovat zdravé sezení pro dítě.

    Naše jídelní židličky LUCA nebo rostoucí židle pro školáky SANDY  jistě svojí kvalitou zpracování a  důrazem na správnou ergonomii sezení převyšují nabídku ostatních výrobců a jsou zárukou toho, že vynaložené peníze za koupi rostoucí židle se Vám brzy vrátí.