Nezapomeňte vyplnit formuláře spokojenosti s nákupem a získat tak slevu na další nákup na-shopu nasezidlicky.cz ve výši 5 %.

Naše cesta k Ekologicky zodpovědnému Dětskému nábytku

Udržitelnost, kvalita a zdraví našich dětí jsou pro nás nejdůležitějšími hodnotami. Naše firma, WOOD PARTNER s.r.o., působí již dlouhá léta v oblasti vývoje, výroby a distribuce dětského nábytku, a s hrdostí se díváme zpět na naše dlouholeté úspěchy. Ale nejenom kvalitní dětský nábytek je tím, co nás těší – také naše oddanost k udržitelnosti a péči o planetu má pro nás velký význam.

Zkušenosti z Dlouholetého Působení

S naší dlouholetou historií v oblasti dětského nábytku a především rostoucích židlí jsme se stali důvěryhodnými partnery pro mnoho rodin. Každý náš kousek nábytku je výsledkem péče o detaily a pozornosti k potřebám dětí. Ale naše zkušenosti nekončí pouze u vývoje kvalitního nábytku; naše dlouholeté zázemí zahrnuje i ekologický přístup k naší práci.

Udržitelný Rozvoj a Péče o Přírodu

Už třetím rokem se snažíme vracet do přírody to, co si z ní bereme. S každým nákupem naší rostoucí židle získáte také sazenici buku evropského, kterou vysadíme v oblasti Žďárských vrchů. Tato oblast byla postižena kůrovcovou kalamitou a my jsme se rozhodli pomoci obnovit tyto lesy. Každá sazenice, kterou zakoupíte, je zároveň krokem k obnově naší přírody.

Zdravé Sezení Pro Zdravý Vývoj

Zdravé a správné sezení vašich dětí je naší prioritou. Naše rostoucí židle a stoly jsou navrženy s ohledem na ergonomii a konzultacemi s odborníky z oblasti dětské pediatrie. Můžete si být jisti, že vaše dítě sedí pohodlně a zdravě, a že naše produkty podporují správný vývoj jejich těla.

Top Produkty pro Zdravý Vývoj

Našimi nejoblíbenějšími produkty jsou rostoucí židle LUCA a SANDY, ROSTOUCÍ STOLY MAXIM A MAXÍK, ŽIDLE 3 v 1 UNIVE A WENDY. Všechny tyto kousky jsou vyrobeny z kvalitního bukového dřeva a splňují přísné normy pro bezpečnost dětí. Navíc mohou rodiče snadno regulovat výšku, hloubku a polohu, aby zajistili správné sezení pro své děti.

Společně za Lepší Budoucnost

S námi nekupujete jen dětský nábytek, kupujete i pozitivní dopad na planetu. Naše sazenice buku evropského v Žďárských vrších jsou připomínkou našeho závazku k udržitelnému rozvoji a péči o přírodu. Děkujeme, že jste s námi na této cestě a pomáháte nám budovat zdravou budoucnost pro naše děti a naši planetu. 💼🪑🌍 #WoodPartner #DětskýNábytek #ZdravéSezení #UdržitelnýRozvoj #OchranaPřírody #LesníObnova