Nezapomeňte vyplnit formuláře spokojenosti s nákupem a získat tak slevu na další nákup na-shopu nasezidlicky.cz ve výši 5 %.

Existuje zdravé sezení ?

Existuje zdravé sezení ?

Otázka, na kterou asi neexistuje jednoznačná odpověď.

V dnešní době, kdy sedíme několik hodin denně v práci, v autě, doma u televize, počítače, tak je pro nás otázka zdravého sezení stále důležitější. V práci máme ergonomicky tvarovaná křesla, aby jsme vydrželi co nejdéle sedět a pracovat bez výrazného pocitu bolesti zad. V autě máme ergonomicky tvarované sedačky. Doma máme "hrací" ergonomicky tvarovaná křesla. S ergonomií sezení se my dospělí setkáváme celkem často a běžně.

                                                                                                              ergonomie 1

Neměli bychom se ale také zabývat tím, na čem sedí naše děti, které se vyvíjí a rostou a tudíž je pro ně ergonomie daleko důležitější než pro nás dospělé. Nikdo z nás by nechtěl sedět na desce, tak proč k tomu nutíme ty naše nejmenší. Různé krmící a rostoucí židle, ať již plastové či dřevěné, nám, dospělým, zajistí pohodlí při krmení dětí. Ptá se někdo na pohodlí jejich uživatelů? Bohužel většinou jejich uživatel ještě neumí mluvit.

                                                                                      DSC04765

 

Dřevěné rostoucí židle s ergonomicky tvarovaným sedákem LUCA a SANDY jsou vyvíjeny s odborníky v oblasti dětské ortopedie a svými patentovanými ergonomickými prvky se výrazně odlišují od ostatních. Mnoho zajímavých informací k problematice zdravého sezení a vývoji dětské páteře se dozvíte na stránkách českého výrobce dřevěných rostoucích židlí LUCA a SANDY, včetně ostatního dětského nábytku HTTPS://WWW.NASEZIDLICKY.CZ/BLOG nebo v našich pravidelných příspěvcích.

Vraťme se k počáteční otázce, na kterou jsme prozatím nenašli odpověď, ale věřím, že se k ní postupně dopracujeme. Sledujte články o rostoucích židlích LUCA a SANDY na našem blogu HTTPS://WWW.NASEZIDLICKY.CZ/BLOG, NA FACEBOOKU @NASEZIDLICKY.CZ, INSTAGRAMU  ROSTOUCI_ZIDLE2020