Nezapomeňte vyplnit formuláře spokojenosti s nákupem a získat tak slevu na další nákup na-shopu nasezidlicky.cz ve výši 5 %.

Rostoucí židle pro ADHD děti

ADHD ŽIDLE

ADHD židle jsou zcela zvláštní kategorií rostoucích židlí, které jsou navrženy s ohledem na potřeby dětí s poruchou pozornosti s hyperaktivitou (ADHD). Vyrábíme rostoucí židle s originálním, ergonomicky tvarovaným sedákem, které jsou nejen stylovým a praktickým doplňkem pro dětský pokoj, ale také nabízejí podporu pro děti s tímto specifickým zdravotním stavem.

                                                                              hyperkineticka-porucha

 

 

UDRŽENÍ POZORNOSTI A POHODLÍ 

Děti s ADHD často potřebují zvýšenou podporu pro udržení pozornosti a pohodlí během činností, jako je učení nebo kreslení. Naše židle jsou navrženy s ohledem na tuto potřebu. Ergonomický tvar sedáku pomáhá dětem udržovat správnou pozici a podporuje pohodlné sezení i při delším času stráveném na židli. 

                                                                     DSC04703                                                                                     DSC05419

ODOLNOST A SNADNÁ ÚDRŽBA

Kvalitní dětský nábytek je pro každodenní použití klíčový, a proto jsme dbali na to, aby naše rostoucí židle byly odolné a snadno udržovatelné. Jsou vyrobeny z kvalitních materiálů, které odolají běžnému opotřebení a zároveň jsou snadno čistitelné.

BEZPEČÍ

S našimi českými rostoucími židlemi s ergonomicky tvarovaným sedákem můžete poskytnout vašim dětem ideální místo pro růst, učení a relaxaci, a to včetně těch s ADHD, kteří potřebují zvláštní pozornost a péči.