Nezapomeňte vyplnit formuláře spokojenosti s nákupem a získat tak slevu na další nákup na-shopu nasezidlicky.cz ve výši 5 %.

Jak správně nastavit rostoucí židli?

Jednou z mnoha předností rostoucí židle SANDY nebo LUCA od společnosti WOOD PARTNER s.r.o.  je možnost nastavení výšky sedu a výšky podpěry nohou.

Jednoduché pravidlo pro správné nastavení je, že paže i dolní končetiny vzájemně svírají 90 stupňový úhel. Vše je zobrazeno na obrázku.

                                                                                                              Rostoucí židle - Správné nastavení

 

Správné spojení textilního podsedáku s židlí pro dítě je klíčové pro dosažení optimální ergonomie a pohodlí. Díky preciznímu nastavení a inovativním ergonomickým prvkům, které charakterizují dřevěné rostoucí židle WOOD PARTNER, je zajištěno pohodlné a správné postavení páteře dítěte. Tím pádem se dítě nemusí zabývat hledáním vhodné polohy, která by minimalizovala bolesti zad nebo tlak na sedací část, a může se plně soustředit na svou práci u psacího stolu.

Pro dosažení většího pohodlí při sezení je textilní podsedák navržen tak, aby poskytoval měkkou a pohodlnou oporu, zvyšující celkový komfort. Tento prvek společně s ergonomickým tvarem podsedáku, který disponuje prohlubněmi podporujícími správný vývoj bederní páteře, přispívá k optimálnímu držení těla dítěte.

Pro správný vývoj kyčelních a kolenních kloubů je důležitá rovněž stabilní opora pro nohy. Více podrobností a užitečných informací o výhodách správného sezení a ergonomických vlastnostech našich produktů najdete na našem blogu. Tam se dozvíte o dalších faktorech ovlivňujících zdravý vývoj dětské páteře a získáte užitečné rady pro výběr ideálního sedacího řešení pro vaše dítě.

 
 

 www.nasezidlicky.cz/blog